O meni

Ja sam Danijela, instruktorica masaže za bebe i razvojnog shiatsua, shiatsu praktičarka i stručnjakinja za rani i predškolski razvoj.

Moja priča Baby Bloom započela je kao sjemenčica buđenja, shvativši da mogu darovati bebe i roditelje, posebno majke, njegujućom masažom  i shiatsu tretmanima. Shvatila sam da sretne majke podižu sretne bebe a sretne bebe odrastaju u sretne, suosjećajnije ljude koji čine bolji svijet!

Baby Bloom  može ti pomoći ostvariti sreću kroz ljubav kreiranu u trenutku fizičke i emocionalne povezanosti. Kroz nježan, podržavajući dodir, kroz bivanje i prisutnost.

Misija

Podizati bebe s ljubavlju, podržavajućim dodirom, brigom i pozitivnom interakcijom. Stvarati njegujuća iskustva za roditelje i bebe kako bi produbili povezanost i povjerenje. Fokusiramo se na njegujući dodir kao način podrške mentalnom zdravlju beba i majki jer vjerujemo da je to temelj zdravlja i sreće.

Vrijednosti

 Podižući sretnije bebe stvarati nove generacije sretnih, suosjećajnijih ljudi. Privrženost je ključ mentalnog zdravlja beba i temelj je mentalnog zdravlja odraslih osoba.